En gräsklippare klipper gräs på en stor gräsmatta.

Om Stockholm Utemiljö

Om Stockholm Utemiljö

Vi är specialister på trädgård och den gröna miljön

Stockholm Utemiljö AB är specialist på trädgård och den gröna miljön. Vårt arbetsområde är brett då vi arbetar med i stort sett allt inom den gröna miljön genom alla årstider.

”Fast vi är ett litet företag med stora ambitioner vill vi verka mot en hållbar miljö med så liten påverkan som möjligt på vår planet. Därför arbetar vi i största möjliga utsträckning med naturliga material och råvaror. Vi vill vara med och påverka för en bättre framtid”

Ett rött växthus

Hur vi jobbar

Vi finns i Åkersberga

Vi utgår från Åkersberga men utför arbeten i hela Stockholm. För växthusmotagen är vårt område hela Mälardalen. Med egna anläggningsmaskiner och lastbil kan vi snabbt vara på plats för att möta kundens behov och önskemål. Vårt mål är att arbeta så hållbart det är möjligt för miljö och hälsa.

En grävmaksin gräver.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med renovering eller skötsel av trädgård?

Vår ambition är att alltid vara steget före med löpande kvalitetskontroller på samtliga våra arbeten. Vi utbildar vår personal kontinuerligt både i smått och stort för att om möjligt ligga i framkant vad det gäller materialval, arbetsmetoder samt hänsyn både till personal och vår natur.